Leírás

Termékleírás:

Származási hely: Lengyel

Márka: MEMO

Anyag: bőr

Betét: bőr

Szín: barna

19-22-es méretekben kapható, egy tépőzáras; puha, rugalmas talpú zárt cipő a legkisebbeknek a hidegebb, esősebb napokra.

A MEMO gyermekcipők új babacipői kifejezetten puha, rugalmas talppal készültek, így megkönnyítik a járástanulást a leendő totyogók számára. A MEMO Baby babacipők a többi MEMO cipővel ellentétben nem rendelkeznek belső szupinációval, viszont a saroknál található erős, a belső oldalon előrevezetett kéreg segít a gyermek bokáját megtartani a lábbeliben. A MEMO Baby modellek a többi MEMO modelltől a méretválasztékon kívül még annyiban térnek el, hogy a belső bőr talpon szerény hosszanti boltozat emelés lett kialakítva.

MEMO Baby cipők jellemzői

A megfelelő babacipő rugalmas talpú és segít a babának a sarok helyes megtartásban (magas szárú, erős kéreggel ellátott cipők). A babacipő belső talpán ne legyen alápárnázás (passzív alátámasztás), mert ezek nem ösztönzik a boltozatokat a munkára, fejlődésre. A szellőző anyag továbbra is fontos tulajdonsága a lábbelinek a talpizzadás elkerülése érdekében.
Ezért a MEMO Baby gyerekcipők:
• talpa rendkívül rugalmas, szabad mozgást engedve a talp átgördítéséért és az elrugaszkodásért felelő izmoknak
• talpa nem tartalmaz semmilyen síkbeli korrekciót (pl. szupináció)
• sarokkérge erős, megtartja a gyermek súlya alatt jellemzően befelé dőlő bokacsontot
• természetes anyagokból készült felsőrésze mérsékli a láb izzadását
• puha szivacsgallérja finoman tartja a bokacsontot
MEMO BABY
A MEMO Baby gyermekcipők kialakítása eltér a MEMO gyermekcipőkétől, kifejezetten a kisebbek lábára és igényeire szabva a lábbelit. Kifejezetten puha, rugalmas talppal készültek, így megkönnyítik a járástanulást a leendő totyogók számára.
A MEMO Baby családot 1-3 éves, járni már tudó gyermekek számára terveztük, ezért a MEMO Baby modellek csak 18-21-es méretekben elérhetőek. A Baby lábbelik megfelelő tartást biztosítanak a lábnak, bokának és saroknak, ahogy azt a MEMO gyermekcipőktől is megszoktuk. A természetes anyagokból készült felsőrésznek köszönhetően megakadályozzák a láb izzadását, megfelelő lábfejlődést biztosítanak a gyermekeknek.
A MEMO Baby cipők abban különböznek a nagyobb gyerekek számára készített MEMO cipőktől, hogy a MEMO Baby gyermekcipők talpán nincs diagnosztikai felület, sem szupináció, mivel ezeknek a cipőknek a fő funkciója a megelőzés és a megfelelő fejlődési lehetőség biztosítása, nem pedig a diagnosztika vagy a korrekció, hisz a láb ebben a korban még nagy változásokon megy keresztül.

További információk

Méret

, , , ,