Tünde Gyermekcipő és Ruházati Szaküzlet

MINŐSÉG ÉS KÉNYELEM MÁR AZ ELSŐ LÉPÉSEKTŐL!

play-sharp-fill

A Tünde Gyermekcipő és Ruházati Szaküzlet immáron tizedik éve tartozik Kecskemét és Bács-Kiskun megye egyik legkiemelkedőbb minőségű és stílusú gyermekcipőboltjai közé, ahol garantáltan jut egy-egy trendi és minőségi lábbeli minden gyermek számára.

A Kecskemét belvárosában található üzlet barátságos fogadtatással, az aktuális trend varázslatos szín- és termékskáláival, valamint minőségi és megbízható márkákkal várja minden kedves vásárlóját.

„ A gyermekek iránti szeretetem, valamint a divatvilág iránti érdeklődés kifejezéseként nyitottam meg üzletemet 2008-ban. Fontos célként tekintettem és tekintek jelenleg is arra, hogy kizárólag minőségi gyermekcipőket forgalmazzak és vásárlóim a legnagyobb elégedettséggel, szívesen térjen vissza üzletembe!
Számos cipőkiállításon megfordultam már, valamint az interneten is folyamatosan követem az aktuális trendet, – ezáltal nem volt nehéz dolgom olyan professzionális és megbízható gyermekcipőmárkákat találni, amely maximálisan kielégíti vásárlóim igényét, legyen szó strapabíróságról, vagy a divatos megjelenésről egyaránt.
Az általam forgalmazott termékek közül magyar, osztrák, olasz és spanyol cipők közül választhatnak a vásárlók, de a lengyel MEMO gyógycipőcsalád is a termékpalettát gyarapítja, amely diagnosztikai és supinált talpbetétével rendkívül kényelmes módon járul hozzá az egészséges lábtartás kialakításához.
Üzletemben elérhető a minőség és a kényelem már az első lépésektől!
Hűséges, elégedett törzsvásárlóimnak ezúttal szeretném megköszönni, hogy erőt adnak, motiválnak, ezáltal elősegítik kitartásomat, tovább fejlődésemet!”

Válaszd Te is a Tünde Gyermekcipő és Ruházati Szaküzletet, hiszen itt minden gyermek – vagy akár felnőtt – megtalálja álmai cipőjét, a 18-as mérettől egészen a 40-es méretig, valamint 2018-tól már divatos gyermekruházattal is bővült kínálatunk.

Ne maradj le a szezonvégi készlet kisöprésről sem, hiszen rendkívüli akciókkal érheted el az összes félcipőt, szandált és a többi szezonvégi lábbelit is!

Ha nem vagy biztos a következő lépésedben gyermeked cipőjét illetően, jelentkezz be ingyenes talpvizsgálatra és vizsgáltasd ki gyerkőcöd lábát!

[fts_facebook type=page id=tundecipo posts=10 description=yes posts_displayed=page_and_others images_align=center]