Támogatják gyermekeink egészséges lábfejlődését

A MEMO gyermekcipők tulajdonságai révén nem csak támogatják gyermekeink egészséges lábfejlődését, hanem segítenek a szülőknek az esetleges lábdeformitások korai észlelésében, ezzel megelőzve a felnőttkori tartásproblémákat és ízületi fájdalmakat.

Helyes testtartás megőrzése

A MEMO kiemelten jó minőségű gyermek lábbeli, a gyerkőcöknek legmegfelelőbb természetes anyagokból, klasszikus stílusban készülnek. A MEMO cipők speciális kialakítása megóvja a talpat a hibák kialakulásától valamint biztosítja a helyes testtartás megőrzését.

Minden évszakra

A megfelelő lábbeli szép küllemű, (kiváló, a szokásosnál lényegesen nagyobb odafigyeléssel gyártott) kialakítása minden évszak követelményeinek figyelembe vételével, alkalmi és otthoni változatban, komplett mérettartomány, gazdag színösszeállítás, természetes alapanyagokból készítve.

Minőség mindenek felett…

A MEMO lábbelik csak a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek. A cipő külső és belső része puha kecskebőrből készül, mely tökéletesen idomul a gyermekek lábához, ezáltal a cipő viselése kényelmes. A természetes nedvszívó anyagoknak köszönhetően a cipő szellőzik és így megelőzi a lábizzadást. A speciális kivitelezési technológia kizárja a gyermek és ifjúsági cipőknél általában tapasztalható szerkezeti sajátosságokat, amelyek zavarhatják a talp növekedése során jelentkező természetes fiziológiai képet valamint igényeit. Az úgynevezett V-tech összeszerelési technológia alapja a cipőgyártási folyamat közben megfelelően behelyezett fedőtalp, mely ezáltal biztosítja a szimmetria tengelyek megőrzését a kész lábbeliben. Ezek, a jellemzően kemény kéreggel és magasabb szárú cipők segítik a láb megfelelő fejlődését és tartják járás közben a gyermek bokáját.

Felkeltettük érdeklődését? Nézzen szét a webshopban:

Vélemény, hozzászólás?